2015. április 23., csütörtök

85.fejezet

Stephan

  Próbáltam lecsillapítani dühödt remegésemet, de nem ment. Az a kis rohadék úgy felcseszte az agyamat, hogy az adrenalin szintem az egekbe szökött. Indulattól remegő kezekkel markoltam meg a kormányt és dühösen meredtem a semmibe. Fogalmam sem volt róla, hogy hogyan tudtam haza vezetni úgy, hogy a szemeim előtt nem az utat láttam, hanem annak a szemétnek az önelégült pofáját.
 - Stephan - suttogta Lexy a fülembe miközben apró csókokkal hintette be az arcomat, államat - nincs már semmi baj, nyugi - simított végig a kezével a combomon.
 - De van! - csattantam fel mérgesen. - Az a köcsög hozzád ért! Ha nem jövök, ki tudja mit csinált volna veled... 
 - Semmit - hunyta le a szemeit a mellettem ülő. - Nem csinált volna semmit.
 - Biztos vagy te ebben? Mert nekem úgy tűnt, hogy nem egy szimpla bájcsevej miatt szorított magához. Vagy talán élvezted? - fúrtam tekintetemet a megzavarodott zöld szemekbe.
 - Hogy mondhatsz ilyet? - húzódott el tőlem sértődötten.
 - Ne haragudj, de akkor nem értelek - csóváltam meg a fejemet idegesen. 
 - Nem csinált volna semmit, mert megint lekoptattam volna - mondta halkan.
 - Megint? - döbbentem meg. - Lex - fogtam kezeim közé az arcát. - Mióta megy ez? Mióta nem hagy békén ez a fasz?
 Láttam a barátnőm szemén, hogy elszégyenli magát, majd egy nagy levegő után kibökte azt amitől a szívverésem is majdnem megállt. 
 - Már az első nap kipécézett magának.
 - Te szeptember eleje óta tűröd ezt? Miért nem szóltál? - kerekedtek el a szemeim.
 - Mert eddig nem volt ennyire erőszakos. Próbálkozott, de mindig le tudtam szerelni. Ma is csak azért volt ilyen dühös, mert megrúgtam a... - pirult el édesen és én azonnal elolvadtam a látványától. 
 - Te tökön rúgtad? - pislogtam rá hitetlenkedve.
 - Igen, mert megölelt - sütötte le a szemeit.
 - Hűha, kezdhetek tőled félni? - nevettem el magam és a testemet eddig fogva tartó görcs lassan felengedett. 
 - Neked nem kell - mosolyodott el végre ő is, én pedig megbabonázva néztem a felfelé kunkorodó ajkait. Ez a lány úgy vonzott magához, mint valami kibaszott mágnes. Hevesen csaptam le a kívánatos szájára és azonnal áttörtem a védelmi vonalát, hogy leigázzam a bársonyos nyelvét. Az apró nyögés ami felszakadt a mellkasából egyre jobban beindított. Lassan minden napomat hideg zuhannyal kellett indítanom, mert ez a kis boszorkány már az álmaimba is beférkőzött. A ma reggel történtek pedig reményre adtak okot, hogy nemsokára teljesen az enyém lesz. 
 - Azt... hiszem...nagyon meleg van itt - húzódott el tőlem zihálva, én pedig egy önelégült mosolyt villantottam kipirult arcára.
 - Van egy jó ötletem, mivel tudnánk lehűteni téged - simítottam végig az orrommal a nyakát, mire a teste egy árulkodó borzongással válaszolt.
 - Stephan - sóhajtott fel kéjesen. - Abba kéne hagynunk...
 - Miért? Nem tetszik? - kérdeztem miközben kezemmel már a domborulatait fedeztem fel.
 - Mert egy autóban ülünk és különben is, nem így szeretném ha megtörténne - tolt el magától.
Ahogy eljutott a tudatomig, mit mondott, lefagytam. Istenem, hogy én mekkora egy barom vagyok - dőltem hátra az ülésben és mélyeket lélegeztem, hogy lenyugtassam a forrón zubogó véremet. Teljesen elfelejtkeztem róla, hogy ő nem olyan, mint az eddigi barátnőim.
 - Ne haragudj Kicsim - néztem rá félve, mikor végre összeszedtem a bátorságomat. Nagyot dobbant a szívem, mikor meglepetésemre nem egy haragos pillantásba botlottam, hanem egy vágyakozó tekintet pásztázta végig az arcomat.
 - Nincs miért - mosolygott rám kedvesen azzal az őrjítően édes nézésével, amivel mindig elvette az eszemet. - Én is szeretném, de se a hely, se az időpont nem a legmegfelelőbb hozzá.
 - Igazad van - simítottam végig a kezemmel bársonyos arcán. - Néha nem is tudom, melyikünk az idősebb?
 - Naná, hogy te - nevetett fel. - Vén trotty vagy hozzám képest.
 - Csak szeretnéd - húztam el gúnyolódva a számat, majd kiszálltam az autómból és kisegítettem a lányt is.
 - Köszönöm Stephan bácsi - kacsintott rám a szemtelen fruskája, mire a fenekére csaptam.
 - Adok én neked olyan bácsit - vigyorogtam rá jókedvűen, de ő nem várta meg míg beváltom a fenyegetésemet, szaladni kezdett a kapu felé. 
 - Nem bírod az iramot tata? - kacagott fel hangosan.
 - Ezért véged! - vetettem utána magam és néhány perces vidám fogócskázás után újra a karjaimban tarthattam. Szemei csillogtak a boldogságtól, arca kipirult és a szája folytonos mosolyra húzódott. Elmerültem a bámulásában. Nem tudtam ellenállni neki, így megint rátapadtam az ajkaira. Egyik kezemmel a derekát öleltem át és húztam magamhoz minél közelebb, a másikkal a rasztáit fogtam össze és úgy emeltem meg a fejét, hogy még jobban elmélyíthessem a csókunkat. A meghitt pillanatunkat istentelen kattogás zavarta meg. Oldalra kaptam a fejem és dühösen konstatáltam, hogy jónéhány paparazzi állt tőlünk nem messze és buzgón nyomogatták a gépüket. 
 - Bassza meg! - mordultam fel majd kézen fogtam Lexyt és behúztam a lakásba. - Hogy ezeknek mindenhol ott kell lenniük - ráztam meg a fejemet idegesen, mert zavart, hogy elrontották a legszebb pillanatunkat. Ahogy tekintetemet a lányra emeltem, azonnal elkomorodtam. Az eddig vidáman csillogó szemei most ijedten meredtek rám. - Mi a baj? 
 - Ez... - nyelt nagyot - most már tudni fogják - temette kezei közé az arcát és mikor óvatosan végig simítottam a vállán összerezzent. Riadt kismadárként bújt a mellkasomhoz. Karjaimat köré fontam és megpusziltam a feje búbját.
 - Pont itt volt az ideje, hogy mindenki megtudja, hogy nekem van a legszebb barátnőm a világon - emeltem meg az állát, hogy belenézhessek a szemeibe. Azokba a szemekbe, amik most félelmet vetítettek felém, de a mélyén ott volt az az érzelem is, ami miatt a világgal is szembe szálltam volna érte. A szerelem.

16 megjegyzés:

  1. Awwww! *-* ;w; HOL VAN MATTIA? XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Menj Mattiaval a tudod hova. Hagyd bèkiben őket ők olyan cukiiiik. ♡

      Törlés
    2. Nyugi Lexy, majd ő is felbukkan valamikor..... :DDDDDD

      Törlés
    3. XD jó, de azért jó ha tudom, hogy így szereplőként, van beleszólásom?

      Törlés
  2. Olyan jó rèsz lett. Olyan aranyos Stephan, olyan Awww. Nem lehetne kökcsön kèrni egy napra legalább? Olyan cukin bánik Lexyvel. Mik lesznek mèg itt a sajtóval! LOLÓT AKAROK. ELVONÁSOM VAN! majd elfoglalom magam... nagyon vártam már a mai napot, de ezt tudod... ;) Mindig olyan kis cukik. Hát Stephan pedig olyan szerelemes. ♡♡♡ Első olvasás után nem lehez kommentet írni,micel nem tudom összefoglalni a gondolataimat.
    Jó éjt. Kövi mikor lesz már csüti?
    Lolo legyen a kövi szemszög. Imádom őket. Na ès Lolo nem hasonlít a Death Paradeból a pultosra??? (csak elvoltam ès megnèztem ilyen cuccokat)
    Szèp ès vagy fura álmokat. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Timi!
      Köszönöm. :D
      A kölcsönkérést Lexyvel beszéld meg, hiszen Stephan is és Mattia is az övé. :D
      Ne aggódj, nemsokára megint lesz egy Lolo szemszög, csak még azt nem tudom, mikor. ;) És hogy ő kire hasonlít? Fogalmam sincs, mert csak egy képet találtam a neten és ahogy ránéztem: "Ő lesz Lorenzo". :D
      Puszi <3 <3 <3 <3 <3

      Törlés
    2. Death Paradèban van egy pultos a "bárban". Ès ugyan olyan. Unatkoztam így találtam ezt a hülyesèget is. De megláttam,ez Lorenho te atya úr isten! LOLO!!! Igen valahig így.
      ♡Lorenzo♡♡♡Stephan♡

      Törlés
    3. Remélem egész hétvégén így fogsz pörögni. :D
      Szeretés van ezerrel. <3
      Utána néztem ennek a mangának...és igen, valóban úgy néz ki az a figura, mint Lolo. :D

      Törlés
  3. Ez de édes volt !☺️ Hajra stephan❤️

    VálaszTörlés
  4. istenem de cuki.
    nekem kell ez a pasi!
    NINCS MATTIA LEXY. SICC INNEN. 83 fejezet után én kezdtem el élvezkedni és csorgatni a nyálam, ne merészeld elkönyörögni az új pasim mert gutaütést kapok és akkor téged foglak kísérteni!
    Na de nekem tényleg kell ez a pasi. Komolyan. Ronaldot és Ramost nem cserélem le rá, de mehet Casillas helyére a mester hármasomba <3.
    I.MÁD.TAM.
    Teljesen belepistultam ebbe a kis majomba, hogy lehet valaki ennyire édes? csorog a nyálam. tegnap barátnőm zaklatott egy félistennel, most te vele, ti engem mindenképp vödörbe akartok egy felmosóval szedni?
    Szégyelld el magad! (dehogy is!)
    Szeretés van <3
    amazing fejezet volt :D úgy érzem egyre inkább át tudod adni a dolgokat, hogy minden apró részlet ott van a helyén nagyon jó! Ez a történet nekem mindig is más volt (nagyon nehezen kezdtem neki be kell vallanom) de meg is szerettem (bár pár részlettel, mint Lorenzo még mindig barátkozom). Azt viszont a vak is látja milyen fejlődésen ment keresztül. Lehet nem történik sok dolog egy fejezetben, de minden esetre minden fejezet tartalmas és ott vannak a helyén a dolgok (na igen ebből értsd meg mit akarok, a fene, hogy mikor írnék akkor nincsenek szavaim, máskor meg mindenhez van hozzáfűzni valóm).
    Visszatérve, szerintetek fel tudnám szedni, ha nyáron elutaznék Itáliába? De most komolyan :))))))) XD =))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Én is vártam a csodát, mikor olaszban voltam, de nem jött! :3 Nekem a sorrendem változott a srácok terén: 1. Mattia 2. Paulo 3. Stephan ;) <3

      Törlés
    2. Szia!
      Igen, teljes mértékig megértelek. :D Én is bele tudnék szeretni egy olyan srácba, akinek a természetét én alakítom. :)))))) (de nekem már meg van a nagy szerelmem, úgyhogy ez kihúzva)
      Köszönöm, hogy folyamatosan ösztönzöl, hogy jobb és jobb legyek. <3 Mindig tudod, hogy hogyan kell engem ösztönözni vagy esetleg fenékbe billenteni. :DDD
      Amúgy a kérdésedre a válasz. Nem tudom. Próbáld ki, de előtte azért én inkább Madridot vállalnám be. :DDDDD ;)
      Pusszantás. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Törlés
    3. Drága Lexy!
      Hiába vártad, ha te Rómában voltál ők meg Milánóban. :DDD
      Amúgy meg csssh! Te voltál annyira oda a Fáraóért, hogy muszáj volt elkezdenem ezt a ficcet. Úgyhogy most pofa be és csak olvass! :DDDDDDDDD <3

      Törlés
  5. Na most olvadtam el teljesen.. nemrég olvastam el a történetedet és imädom... hajrää Lexi és a sräcok... <3

    VálaszTörlés